Om oss

Velkommen til Kreta!

I løpet av de siste årene har Kreta Eiendom hjulpet hundrevis av mennesker med å virkeliggjøre drømmen om å eie en bolig på Kreta. Det er lett å forelske seg i denne deilige øya, fordi den har så mye å by på. Enten du er ute etter å skaffe deg en ny helårs bolig, en feriebolig eller simpelthen gjøre en solid investering, finnes det ikke noe bedre sted enn Kreta. Kreta Eiendom har lang erfaring i markedet for å hjelpe deg, å nå ditt mål.

Kreta Eiendom ble etablert av Ellen Hansen i 2002, og har raskt blitt en av de mest ansette eiendomsutviklerne på øya. Hovedkontoret ligger i gamlebyen i Rethymno, på nordkysten. Rethymno ligger omtrent halvveis mellom Chania i vest og Heraklion, øyas administrative sentrum, i øst.

Som internasjonalt firma er vi stolte av å kunne kommunisere på mange språk. Dette gjør oss i stand til å opprettholde vår filosofi om å hjelpe våre kunder på en enkel og lettfattelig måte gjennom hele kjøpsprosessen.

I 2004 dannet Kreta Eiendom sitt eget byggefirma, Estia Construction. Det betyr at vi beholder fullstendig kontroll over hele byggeprosessen, både på store prosjekter og individuelle privatboliger.

Vårt ettersalgsavdeling tilbyr skreddersydde tjenester med individuelle behov når du bruker boligen eller under deres fravær.

Kreta Eiendom – du kan være trygg i vissheten om at fra begynnelse til slutt og etter dette, er boligen din i de best mulige hender.

Ellen Hansen, Eier

Contact information

Kreta Eiendom SA
Arkadiou 1
74131 Rethymno
Crete
Greece

EOT-license 1041E60000079301

Business Hours

(winter season)
Monday, Wednesday and Friday 9:00-17:00
Tuesday, Thursday 9:00-21:00
Saturday 10:00-15:00

Social media

Newsletter

We send out information about our latest developments, properties for sale and for rent