Ettersalg

Vår avdeling for ettersalgtjenester har ett mål: at ditt opphold på Kreta blir uforglemmelig! Vi tilbyr omfattende og pålitelige tjenester på alle serviceområder for huseiere og hjelper til med arrangementer for de som ønsker noe ekstra. Vi skreddersyr våre tjenester etter ditt ønske, og vi setter vår ære i å være profesjonelle og ivareta alle detaljer.

After Sales

Vår eiendomsforvaltning dekker absolutt alle de behov for assistanse som oppstår når man kjøper eller eier en eiendom på Kreta. I den lange rekken av tjenester som vi tilbyr, finnes også
interiørdesigner som kan hjelpe til med å utforme og utstyre ditt nye hjem. Vi tar også ansvar for vedlikehold og tilsyn av eiendommen og hjelper ellers til på alle måter slik at du kan ha et liv uten bekymringer her på øya.

Vi er et helforsikret og offentlig registrert eiendomsfirma med mange års erfaring i det hurtigvoksende eiendomsmarkedet på Kreta.

Vår arrangementservice kan hjelpe til med å arrangere gruppesamlinger, bryllup, kurs og seminarer. Våre ansatte kan bidra med ideer, temaer og planlegging. Vi har mangfoldig erfaring i å organisere og gjennomføre arrangementer for ulike behov og ønsker. Bare fantasien din kan sette grenser for hva vi kan tilby!

Vi er et tett sammenknyttet og hyggelig team med mange års erfaring fra livet på øya. Videre er vi et multinasjonalt team som kan hjelpe deg på mange europeiske språk.

 ”Alt dette betyr at vi kan gi deg en trygg og personlig service som garanterer deg mindre bekymringer og mer tid til å glede deg over ditt hjem på Kreta.”

Contact information

Kreta Eiendom SA
Arkadiou 1
74131 Rethymno
Crete
Greece

EOT-license 1041E60000079301

Business Hours

(winter season)
Monday, Wednesday and Friday 9:00-17:00
Tuesday, Thursday 9:00-21:00
Saturday 10:00-15:00

Social media

Newsletter

We send out information about our latest developments, properties for sale and for rent